Ontruiming

In sommige gevallen is een ontruiming een erg verdrietig verhaal. Het kan gaan om een uitzetting bij een woning, het ontruimen van bijvoorbeeld het huis van een overledene, maar ook kan het gaan om het leeghalen van een pand of woning in opdracht van bijvoorbeeld een makelaar om deze woon/verhuur klaar te maken.

 

Hieronder vindt u een aantal veel voorkomende kerntaken betreffende een ontruiming.

 

  • Op verzoek kunnen wij behang verwijderen,
  • Vloerbedekking wordt verwijderd, we maken gaatjes in de muren dicht en plaatsen waar nodig kroonsteentjes.
  • Het pand of de woning wordt volledig schoongemaakt met de daarvoor bestemde schoonmaakmiddelen.
  • Op uw verzoek kunnen wij ook de opzegging van de nutsvoorzieningen voor u regelen.
  • Van begin tot eind verzorgen wij voor u de volledige klus, inclusief alle transporten.
  • Wij zorgen voor een voor- en eindinspectie, eventueel in overleg met politie, gerechtsdeurwaarder, makelaar, vastgoed beheerder of woningbouwvereniging.
  • De woning of ruimte wordt door ons bezemschoon opgeleverd.
  • Persoonlijke zaken, die (nog) niet uit de woning zijn gehaald, worden overhandigd aan de opdrachtgever of familie. Wij kunnen deze eventueel ook voor u vernietigen. Alle overgebleven bruikbare inboedel, huisraad, kleding en andere materialen worden naar een verantwoordelijke instantie gebracht voor hergebruik.

 

Omdat elke klus uniek is, is het onmogelijk op voorhand een prijsindicatie c.q. offerte te maken. Daarom is het voor ons en ook voor u als klant makkelijker om op locatie een afspraak te maken. Dit heeft als voordeel dat wij direct kunnen zien wat er moet gebeuren en kunnen wij u vrij snel een indicatie geven van de totale kosten en het tijdsbestek dat wij nodig denken te hebben.

 

Heeft u vragen betreffende een ontruiming, het verkoop/verhuur klaar maken van een woning / pand / bedrijfsruimte, vult u dan alstublieft het contact formulier in, wij nemen dan contact met u op. U kunt ook direct bellen met Bert Tromp 06-42504754, om indien nodig meteen een afspraak te maken.